Yalova Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Rektörümüzü Ziyaret Etti

Yalova Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Rıza Alkış ve  yönetim kurulu üyeleri Halit Güleç, Serap Türkyılmaz ve Hasan Soygüzel Rektörümüz Prof.Dr. Ali Erbaş’ı makamında ziyaret etti.  Prof.Dr. Ali Erbaş’a Rektörlük görevinin hayılrı olmasını dileyen Başkan Ali Rıza Alkış Prof.Dr. Erbaş’a çalışmalarında başarılar diledi. Yalova Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği olarak geçmişte olduğu gibi Yalova Üniversitesi’ne katkı vermeyi sürdüreceklerini ifade eden Başkan Alkış üniversiteyi daha iyi noktalara taşımak adına yapılacak her türlü çalışmaya destek olmaya hazır olduklarını ifade etti. Rektör Prof.Dr. Ali Erbaş da  ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek  Başkan Ali Rıza Alkış ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Yalova Üniveristesi’nin gelişim sürecinin ivme kazanması için her türlü çabayı sarf edeceklerinin altını çizen Prof.Dr. Ali Erbaş bu konuda desteklerini ifade eden Yalova Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Rıza Alkış ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.