Yalova Üniversitesi Yeni Kayıt Dönemi Hazırlıklarını Tamamladı

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Dönemi kayıtlarının başlamasına günler kala Yalova Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı kayıt süreci ile ilgili hazırlıklarını tamamladı.  2015-2016 döneminde yaklaşık 3500 öğrencinin kayıt yaptıracağı Yalova Üniversitesi’nde kayıt sürecinin sorunsuz bir şekilde tamamlanması için bir ön hazırlık toplantısı yapıldı. Yalova Üniversitesi Rektörlüğü Merkez Yerleşkesi’nde yapılan toplantıya tüm fakülte ve yüksekokulların öğrenci işleri birimlerinde görevli personel katıldı. Buna göre  28 Temmuz- 05 Ağustos 2015 tarihleri arasında isteyen öğrencilerin elektronik kayıt yapabilecekleri elektronik kaydı tercih etmeyen veya zorunlu nedenlerle elektronik kaydı yapılamayan öğrencilerin ise  03-07 Ağustos 2015 tarihleri arasında yerleştiği akademik birime başvurarak şahsen kayıt yaptırabilecekleri ifade edildi.