Yalova Üniversitesi’nde Kayıt Heyecanı Başladı

Yalova Üniversitesi 2013-2014 Eğitim-Öğretim Dönemi kayıtları başladı. Bu yıl yaklaşık 2500 öğrencinin yeni kayıt yaptıracağı Yalova Üniversitesi’nde fakülte ve yüksekokulların öğrenci işleri kayıt-kabul birimlerinde ilk günden hareketlilik yaşanmaya başladı. Yalova Üniversitesi Safran Yerleşkesinde bulunan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Yalova Meslek Yüksekokullarındaki kayıt bürolarında  kayıt telaşı yaşanıyor.  2013-2014 Eğitim Öğretim döneminde yeni açılan önlisans, lisans ve yüksek lisans bölümleriyle birlikte öğrenci sayısının yaklaşık 10 500’e ulaştığı Yalova Üniversitesi’nde yeni kayıt döneminin sorunsuz bir şekilde tamamlanması için ilgili birimlerin   çalışmaları devam ediyor. Yalova Üniversitesi’nin tüm fakülte ve yüksekokullarında kayıtlar 6 Eylül 2013 Cuma günü mesai saati bitimine kadar devam edecek.