Yalova Üniversitesi’nde Uluslararası Öğrencilere Yönelik Oryantasyon Programları Düzenlendi

2014-2015 akademik yılında üniversitemize Erasmus, Exchange ve Mevlana değişim programları kapsamında gelen öğrencilerimiz için Dış İlişkiler Birimi tarafından oryantasyon programı düzenlendi. Oryantasyonda öğrencilerimizle tanışılarak, okulumuzda öğrencilik, şehrin haritası  ve yapısı ile  şehir hakkında çeşitli bilgiler verildi. Oturma izni işlemlerinin daha kolay yürütülebilmesi için her uluslararası öğrencimizle, YADİM ile gönüllü çalışan bir öğrencimiz eşleştirilerek, işlemleri başlatıldı.Daha sonraki süreçte öğrencilere yönelik 'Uluslararası Hoş geldin Yemeği' düzenlendi. Değişim öğrencileri, gönüllü öğrencilerimiz, Yadim personeli ve birimle işbirliği olan birimlerin daire başkanlarının katıldığı yemek renkli görüntülerin ve etkinliklerin ardından son buldu.