Yalova Üniversitesi’nden Çocuklara Hediye

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı kapsamında Yalova Valisi Osman Çapalı ve  eşi Zuhal Çapalı, Yalova İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde bulunan çocuk yuvasındaki çocuklara akvaryum hediye etti. Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksekokulu Su Ürünleri Uygulama Ünitesi Süs Balıkları Üretim Birimi’nde, Su Ürünleri Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Derya Güroy yönetiminde üretilen süs balıkları ile akvaryum dolduruldu. Hediye edilen balıkları akvaryuma atma merasimi çocukları sevince boğdu. Akvaryuma yuvadaki çocuk sayısınca atılan balıkların isimleri, bizzat çocuklar tarafından verildi. Çocuklara hayvan sevgisinin aşılanması amaçlı bu etkinlik çocukların yüzünde oluşan koca bir tebessüm ile sona erdi. Böylesi sosyal sorumluluk etkinliğine ön ayak olan Değerli Valimiz Osman Çapalı ve  eşi Zuhal Çapalı’ya saygılarımızı sunar, çocuklara ulaşan süs balıklarını yetiştiren Armutlu Meslek Yüksekokulu Su Ürünleri Bölümü’müzü kutlar ve teşekkür ederiz.