Yalova Üniversitesi’nden Girişimcilik Açılımı

Yalova Üniversitesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Genç Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Hazır’ı ağırladı.Toplantıda Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Filiz Karaosmanoğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı ve İşletme Bölüm Başkanı ve Kariyer Birimi Koordinatörü Doç.Dr.Mustafa Kurt ve Dış İlişkiler Merkezi Birimi Koordinatörü Gülgönül Bozoğlu hazır bulundular.S.Hazır görüşmede, girişimciliğin ekonomik, sosyal ve profesyonel boyutlarından bahsederek amaçlarından birinin de lise ve üniversite ile iş dünyası arasındaki ilişkileri geliştirmek olduğunu belirtti. Bu çerçevede Yalova Üniversitesi  Kültür ve Sanat Birliği Girişimcilik Kulübü ile işbirliğini geliştirerek uygulamalı staj, ödüllü yarışmalar, seminer, konferans gibi etkinliklerin daha etkin şekilde ilerlemesi sağlanması kararlaştırıldı. Prof.Karaosmanoğlu, S.Hazır’a Yalova Üniversitesi teşekkürünü dostluk ibaresi logolu fincan takdimi ile yaptı.Toplantı sonrasında Yalova Ticaret Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler ve İl Genç Girişimciler Kurulları ile de bir araya gelen ve yararlı değerlendirmelerde bulunan S.Hazır Yalova’dan mutlu ayrıldı.