Yalova ve Çınarcık Belediye Başkanları Rektörümüzü Ziyaret Etti

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt Rektör Prof. Dr. Güler Alkan’ı makamında ziyaret ettiler. Yalova Üniversitesi Rektör Vekil olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Güler Alkan’ı tebrik eden Başkan Vefa Salman ve Başkan Avni Kurt Rektör Alkan’a görevinde başarılar dilediler. Rektör Prof. Dr. Güler Alkan da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Salman ve Başkan Kurt’a teşekkür etti. Yalova Üniversitesi ve Çınarcık Meslek Yüksekokulu’nun son durumu ile üniversitenin gelişim sürecinin ele alındığı görüşmede çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Vefa Salman ve Başkan Avni Kurt ziyarette Rektör Prof. Dr. Güler Alkan’a çeşitli hediyeler takdim ettiler. Yapılan görüşmenin ardından ziyaretlerini tamamlayan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt üniversiteden ayrıldı.