Yalova'nın Geleceği İçin Proje Lansmanı Gerçekleştirildi

“Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi ve Desteklenmesi (UR-GE)” kapsamında Ticaret Bakanlığı’nın onayıyla, Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından “Otonom ve İmalat Sanayi Otomasyonu Makine Teknolojileri” konulu proje lansmanı gerçekleşti.

Yalova Makine İhtisas OSB UR-GE projesinin Yalova’ya ve sanayiye katkısı, OSB’nin son durumu hakkında bilgi paylaşımının da yapıldığı proje lansmanı, Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Direnç Özdemir, Ticaret Bakanlığı ve Sanayi Bakanlığı yöneticilerinin katılımıyla Gebze Bilişim Vadisi’nde gerçekleşti.