Yalovaspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan Rektörümüzü Ziyaret Etti

Yalovaspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ı makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesi Rektör Vekili olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Güler Alkan’ı tebrik eden Başkan Ali Demirhan Rektör Alkan’a görevinde başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Güler Alkan da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Yalovaspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan’a teşekkür etti. Yalovaspor Yönetim Kurulu üyesi Yalçın Çetin, Yalovaspor Kulüp Antrenörü Samet İkiz ile Yalova Üniversitesi Sağlık, Kütür ve Spor Daire Başkanı Yalçın Tokay’ın da hazır bulunduğu görüşmede Yalovapsor Kulübü ile Yalova Üniversitesi arasında sportif faaliyetlerde işbirliği yapılması konusu ele alındı. Görüşmenin sonunda Yalovaspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’a plaket takdim etti.