Yeni Medya Ve İletişim Bölümü Öğrencileri 'Uygulama Gazeteleri' Hazırladı

Yalova Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Yeni Medya ve İletişim bölümü 2. sınıf öğrencileri Haber Uygulamaları dersi kapsamında uygulama gazeteleri hazırladılar.

Yalova Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Yeni Medya ve İletişim bölümü teorik eğitimin yanında uygulamalı dersleri ile de öğrencilerini sektöre hazırlamaya devam ediyor.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nın Bahar Yarıyılı’nda Öğr. Gör. Dr. Banu Sayar tarafından yürütülen Haber Uygulamaları dersi kapsamında Teknoloji, Spor, Sanat ve Edebiyat, Ekonomi, Tarım ve Ekoloji ile Doğal Afetler temalı 6 uygulama gazetesi hazırlandı.

2. sınıf öğrencilerinin dönem boyunca hazırladıkları haberlerin yer aldığı uygulama gazeteleri, öğrencilerin haber yazımı, röportaj, fotoğraf seçimi, sayfa tasarımı gibi konularda deneyim kazanmalarına olanak sağladı.

Emeği geçen öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Öğrencilerimizin Uygulama Gazeteleri İçin TIKLAYINIZ