Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi Yönetim Kurulu’nun Ziyareti

Yerel Gündem 21 Kadın Meclis Başkanı Nurten Anıl ve beraberinde Kadın Meclisi Yönetim Kurulu Üyeleri Fadime Yıldırım Karoğlu, Hatice Büyükdilek, Sebahat Başgül, Selma Doğan, Yurdanur Çobandede Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Prof. Karaosmanoğlu üyelerle danıştı. Başkan N. Anıl Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi’nin planlanan çalışmaları hakkında bilgi vererek Yalova Üniversitesi Kadın Araştırmaları Birimi(YÜKAB) ile birlikte hizmet etmek üzere hazır olduklarını belirtti. Prof. Karaosmanoğlu’nu konferans vermek üzere davet eden heyet, işbirliği olanaklarını ortaya koydu. Prof. Karaosmanoğlu Yalova Üniversitesi’nin kadın ve sorunlarına yaklaşımı anlatarak, eşgüdümde her konuda Kadın Meclisi ile yan yana uğraş vermekten memnuniyet duyacaklarını söyledi. Heyet Prof. Karaosmanoğlu’na buket takdimi ile başarı dileklerini sundu.