Yerel Yönetimler Programı Kariyer Günleri

Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Bölümü tarafından 25-27 Mart 2013 tarihlerinde Kariyer Günleri programı düzenlendi.Programın açılış konuşması Çınarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard.Doç.Dr.Salih Batal tarafından gerçekleştirildi. Çınarcık Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen programın birinci gününe Yerel Yönetimler Uzmanı ve aynı zamanda Yalova Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri olan Hasan Soyugüzel konuşmacı olarak katıldı. Soyugüzel yaptığı konuşmada Yerel Yönetimlerin istihdam olanakları ve kendi kariyer hayatıyla ilgili bilgiler verdi. Yerel Yönetimlerde halkla ilişkiler, kamu yönetimi, personel yönetimi konularında iyi yetişmiş ara elemanlara ihtiyaç olduğunu söyleyen Soyugüzel öğrencilerimizin istihdam konusunda önlerinin açık olduğunu vurguladı. Etkinliğin ikinci gününe ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Özürlüler Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Dr. Burak Hamza ERYİĞİT konuk oldu. Dr. ERYİĞİT konuşmasında öğrencilerin DGS (Dikey Geçiş Sınavı) ile ilgili merak ettiği soruları cevaplandırarak kamu yönetimi okumanın avantajlarından bahsetti.