Yeşilay Kulübü’nden Farkındalık Çalışması

Yalova Üniversitesi  Yeşilay Kulübü Yeşilay Haftası dolayısıyla Yalova Üniversitesi’nde “Bağımlılık” konulu farkındalık çalışması gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında öğrencilere bağımlılık konusu ile ilgili bilgilendirme faaliyetleri yapıldı. Yalova Üniversitesi  Safran Yerleşkesi bahçesinde yapılan çalışmada sigaranın zararları,sigarasız hayat ve sağlıklı bir yaşam arzusuyla  imza kampanyası başlatıldı ve  kampanya yoğun ilgi gördü.Yeşilay haftası kapsamında İstanbul Yeşilay Cemiyetinin faaliyetlerine destek amacıyla İstanbul’a gidilerek  Beşiktaş Meydanında kurulan Yeşilay Etkinlik Çadırında çeşitli faaliyetler gerçekleştirildi. Beşiktaş Meydanı ve Taksim Metrosu duraklarında broşür dağıtımı ve Yeşilay Haftası ile ilgili bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Bu çalışmaların ardından Yeşilay haftası etkinliklerine destek  kapsamında  Sinan Erdem Spor Salonu’nda organize edilen Mustafa Sandal Konserinin ardından çalışmalarını tamalayan Yalova Üniversitesi Yeşilay Kulübü Yalova’ya döndü.