Yrd.Doç.Dr. Adem TUNCER’e Mükemmel Çalışma Ödülü

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi  Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Adem TUNCER, 28 Aralık 2014 tarihinde Bangkok-Tayland’da düzenlenen, Elektrik-Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliğindeki teknolojik yeniliklerin konuşulduğu uluslararası bir konferans olan  "2014 IIER The International Conference on Technological Advances in Electrical, Electronics and Computer Engineering (ICTAEECE-2014)" konferansında sunmuş olduğu “Performance Comparison of Genetic Algorithm and A* in Path Planning for Mobile Robots”  (Mobil Robotlar için Yol Bulma Problemlerinde A* ve Genetik Algoritmaların Performans Karşılaştırması) başlıklı çalışmasıyla Mükemmel Çalışma Ödülü (Excellent Paper Award)’ ne layık görülmüştür.