YTSO’dan Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesine Rektör olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı tebrik eden Becan, başarı dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, üniversitenin genel durumu hakkında Tahsin Becan ve YTSO Yönetim Kurulu Üyelerine  bilgi verdi. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde devam eden ziyaret iyi niyet temennileriyle sona erdi.