Yürüyen Köşk’ün Yalova Üniversitesi Logosuna Konulması Talebi Prof.Dr. Hüseyin Yıldırım’a İletildi

Araştırmacı- Yazar Metin Erdoğan Yalova Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Hüseyin YILDIRIM’ı makamında ziyaret etti. Yürüyen Köşkü tanıtmak için yaptığı araştırmaları, konferansları ve yazılarıyla tanınan ve kendisini Yürüyen Köşk sevdalısı olarak tanımlayan Araştırmacı- Yazar Metin Erdoğan Rektör Vekili Prof. Yıldırım ile Yalova’nın tarihi ve kültürel mirası Yürüyen Köşk’ü konu alan bir görüşme gerçekleştirdi. 2015 yılında UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine aday gösterilen Yürüyen Köşk’ün  tarihi ve kültürel değeri üzerine Rektör Vekili Prof. Yıldırım’a bilgiler sunan Erdoğan,  Yürüyen Köşk’ün yeniden Yalova Üniversitesi’nin kurumsal logosu olması yönündeki beklentilerini iletti. Yürüyen Köşk’ün Yalova için çok değerli bir tarihi ve kültürel miras olduğunu belirten Prof.Yıldırım Yürüyen Köşk’ün yeniden Yalova Üniversitesi’nin kurumsal logosu olması yönündeki talepleri Yalova Üniversitesi Senatosunun gündemine alarak değerlendirecekeri ifade  etti. Yapılan görüşmenin ardından Araştırmacı- Yazar Metin Erdoğan üniversiteden ayrıldı.