[YÜTİK] ve Bilişim Kulübü’nün Başarısı

Yalova Üniversitesi Kültür ve Sanat Birliği Tiyatro Kulübü (YÜTİK) ve Bilişim Kulübü  Türkiye'nin en büyük üniversite medyası ve sosyal iletişim ağı Üniaktivite tarafından düzenlenen ve bu yıl 716 üniversite kulübünün katıldığı "5. En Aktif Kulüp Yarışması"nda finalist oldu. Bilişim Kulübü yarışmada “Bilim ve Teknoloji” kategorisinde finale kalan on kulüpten biri olurken, Tiyatro Kulübü ise “Sanat” kategorisinde 91 kulüp içerisinden finale kalan on kulüpten biri olmayı başardı.  Finale kalacak kulüplerin %30 halk oylaması ve %70 oranında jüri oylaması ile belirlendiği yarışmanın finali 18 Haziran 2011 günü İstanbul’da yapılacak. Finalde her kategori için birinci ikinci ve üçüncü olan kulüplere ödül veriliyor. Ayrıca “En İyi Afiş Tasarımı, En İyi Uluslararası Aktivite, En Girişimci Aktivite, En Sıradışı Aktivite” ödülleri de finalde sahiplerini bulacak. Kulüplerimizi kutlar, gözbebeğimiz öğrencilerimize finalde üstün başarılar dileriz.