YÜTİK’in 9. Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Oyun Sahnelendi

Yalova Üniversitesi Tiyatro Kulübü’nün (YÜTİK) 9. kuruluş yıl dönümüne özel hazırladığı “9. Senfoni” adlı doğaçlama tiyatro gösterisi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konferans Salonu'nda sahnelendi.

Yönetmenliğini Elif Akın'ın üstlendiği oyunda teknik odada Osman Tatar ve Bager Kaya ses ve ışık kontrolünü yaptı. Oğuzhan Er'in reji asistanı olarak görev yaptığı doğaçlama tiyatro oyununda YÜTİK oyuncuları ve üniversitemiz öğrencilerinden; Aybüke Çakır, Burak Takış, Cavid Cafarov, Ege Durmuş, Elif Kendigelen, Erdem Acet, Esra Sağlık, Murat Çavuşoğlu, Oğulcan Eskiocak, Oğuzhan Er, Selen Çağlar, Sena Kirezli, Serkan Yılmaz Yazan ve Yasin Nazlıgül rol aldı. Seyircileri kahkahaya boğan 9. Senfoni, oyunun sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.