Genç Turizmciler Kulübü 13. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivaline Katıldı

Genç Turizmciler Kulübü  13. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivaline Katıldı

Yalova Üniversitesi Genç Turizmciler Kulübü ( GTK ) 13. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivaline katıldı. 28-31 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen yarışmada 25’i yabancı olmak üzere 100 jüri görev aldı. Bunun yanı sıra 400 ü yabancı olmak üzere 2000 katılımcısı olan bu etkinlik 66 kategoride gerçekleşti.  Restoran, ana yemek, restoran tatlı, pratik ekip, makarna, balık kategorilerinde yarışan öğrencilerimiz her sene olduğu gibi ödüllerine bir yenisi daha ekledi. Yarışmada öğrencilerimiz 1 altın, 4 gümüş, 7 bronze, 2 merit ödüllerini alarak büyük bir başarıya imza attılar.