Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Karaosmanoğlu’nun Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği İstanbul Büyükkent Şubesi Yalova Temsilciliğini Ziyareti

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Karaosmanoğlu,Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) İstanbul Büyükkent Şubesi Yalova Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette TMMOB İstanbul Büyükkent Şubesi Yalova Temsilciliği Başkanı Mimar İsmail Hakkı Gültekin, Mimar Handan Akın Keremoğlu, Mimar İsmail Oğuz Tarım, Mimar Ünal Akıllıoğlu ve Mimar Hürriyet Atbaşı hazır bulundu. Prof.Karaosmanoğlu önce Mimarlık Haftası’nı kutladı. Ardından işbirliği seçenekleri sıcak ve neşeli bir sohbet ile değerlendirildi. Merkez Yerleşke arazisi, enerji mimarisi konuları üzerinde duruldu. İ.H.Gültekin ziyaretten duyduğu memnuniyeti içtenlikle belirtirken Prof.Karaosmanoğlu “Üniversitemizin kapısı sizler için sonuna kadar açık” dedi.