Söyleşi: Aşk mı? Para mı?

Söyleşi: Aşk mı?  Para mı?

Yalova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Genç Hukukçular Kulübü tarafından Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜSEM) Konferans Salonu’nda  “Aşk mı? Para  mı?” isimli bir söyleşi programı gerçekleştirildi. Pal Fm Dj ‘i Onur Yar’ın konuk olarak katıldığı programda meslek seçiminin hayatımızdaki öneminden, paranın insan hayatında nasıl bir yol çizdiğinden ve aşkın insan hayatına etkilerinden bahsedildi. Eğlenceli ve bir o kadar da verimli geçen söyleşi de Dj Onur Yar çeşitli konulardaki görüşlerin katılımcılara aktardı ve katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Söyleşinin ardından Hukuk Fakültesi öğrencilerinden Doğan Erkırlı Genç Hukukçular Kulübü tarafından Onur YAR adına     TEMA vakfına bağışlanan fidanların belgesini Onur YAR 'a takdim etti.