Üniversiteler Arası Voleybol Takımları 2.Lig Grup Müsabakalarına Bayan Voleybol Takımımızın Başarısı Damga Vurdu

Üniversiteler Arası  Voleybol Takımları  2.Lig  Grup Müsabakalarına Bayan Voleybol Takımımızın Başarısı Damga Vurdu

15-20 Aralık tarihlerinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nin ev sahipliğini yaptığı Üniversiteler Arası 2.Lig Voleybol Grup Müsabakaları’nda, hem bayanlarda hem de erkeklerde 6’şar takımlı gruplarda mücadele verildi. Turnuvaya ilk kez katılan bayan voleybol takımımız şampiyonluğu averajla kaçırarak 2. olurken, Uludağ Üniversitesi şampiyon oldu. erkek takımımız ise grupta 4. sırada yer alırken grupta 1.liğini ev sahibi Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi elde etti.Üniversitemiz bayan ve erkek voleybol takımlarımız turnuva süresince gerek sergiledikleri mücadeleleriyle gerekse saha içinde ve saha dışında gösterdikleri birliktelikleriyle izleyicilerin ve diğer takımların da takdirini kazandı.

Müsabakalarda bayan takımımız organizasyona ev sahipliği yapan Namık Kemal Üniversitesi'ni 3-1 , Kırklareli Üniversitesi'ni 3-0, Trakya üniversitesi’ni 3-1 ve Bilecik Üniversitesi’ni 3-0  mağlup ederken, Uludağ Üniversitesi'ne 3-2 ile kaybetti. Alınan bu sonuçlarla bayan takımımız averajla grubunda ikinci oldu. Erkek takımımız  Bilecik Üniversitesi karşısında 3-0'lık galibiyet alırken, Kırklareli Üniversitesi'ne de 3-1’le üstünlük sağladı. Namık Kemal Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi takımlarına karşı  mağlup olan erkek takımımız turnuvayı dördüncülükle tamamladı.