Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Rektörümüz Prof.Dr. Ali Erbaş’ı Ziyaret Etti

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Rektörümüz Prof.Dr. Ali Erbaş’ı  Ziyaret Etti

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Rektörümüz Prof.Dr. Ali Erbaş’ı makamında ziyaret etti. Prof.Dr. Ali Erbaş’a Rektörlük görevinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Vefa Salman, Rektörümüz Prof.Dr. Ali Erbaş’a çalışmalarında başarılar diledi.  Rektörümüz Prof.Dr. Ali Erbaş da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a teşekkür etti. Görüşmede Yalova’nın ve Yalova Üniversitesi’nin gelişim süreci,  Yalova’nın gelecek vizyonunun şekillenmesinde üniversitenin katkısı ve üniversite-belediye işbirliği  gibi konular ele alındı. Başkan Vefa Salman Yalova Belediyesi’nin üniversiteye  desteğinin geçmişte olduğu gibi gelecekte de devam edeceğini ifade etti. Rektörümüz Prof.Dr. Ali Erbaş da Yalova’nın ve Yalova Üniversitesi’nin gelişim sürecine katkı verebilecek tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olacaklarını ifade etti. Başkan Vefa Salman  görüşmenin sonunda Rektörümüz Prof.Dr. Ali Erbaş’a çeşitli hediyeler takdim etti. Yapılan görüşmenin ardından ziyaretini tamamlayan  Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman üniversitemizden ayrıldı.