Yalova Üniversitesi Öğrecileri Azerbaycan’da Ermeni İddiaları ile İlgili Konferansa Katıldılar

Yalova Üniversitesi Öğrecileri Azerbaycan’da Ermeni  İddiaları ile İlgili Konferansa Katıldılar

Yalova Üniversitesi Uluslararası Çatışma Çözümleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜÇAM) ve Yalova Üniversitesi Çatışma Çözümleri Kulübü bünyesinde çalışmalar yapan öğrencilerimiz Azerbaycan- Bakü de bulunan Hazar Üniversitesi’de  ‘’24 Nisan ve Türkiye ‘’ konulu konferansa konuşmacı olarak katıldılar.

Ermeni soykırımı iddialarının dünya gündeminde sıkça yer aldığı günlerde Uluslararası İlişkiler Bölümü Araştırma Görevlisi  olan Elif Sak ‘’Türkiye’nin Kamu Diplomasisi’’ hakkında bir konuşma yaparken, Çatışma Çözümleri Kulübünden Dilruba Kurut, Emine Limon ve Adem Yıldırım isimli öğrencilerimiz ise sırasıyla ; ‘’1974 Kıbrıs Barış Harekatı’’, ‘’Asala Terör Örgütü ‘’  ve‘’20. Yüzyılın Başlarında Anadolu’da Ermeni  Sorunu ve Katliamlar’’ konularında konuşma yaptılar.