Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Avcı KARATAŞ En iyi Tez Ödülünü Aldı

Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Avcı KARATAŞ  En iyi Tez Ödülünü Aldı

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ulaştırma Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Avcı KARATAŞ, İstanbul Teknik Üniversitesi  Fen Bilimleri Enstitüsünde yaptığı tez çalışmasıyla en iyi doktora tezi ödülünü aldı. “Çelik ve Alüminyum Alaşımlı Çekirdekli Burkulması Önlenmiş Çaprazların (BÖÇ) Tasarımı, Üretimi ve Yön Değiştiren Tekrarlı Yükler Etkisindeki Davranışı” konulu tez çalışması ile en iyi tez ödülünü almaya hak kazanan Yrd. Doç.Dr. Çiğdem Avcı KARATAŞ’a  ödülü düzenlenen törenle İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet KARACA tarafından takdim edildi.