Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İlk Uluslararası Ödülünü Aldı

Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi  İlk Uluslararası  Ödülünü Aldı

5.Uluslararası Yeşil Kamera Kısa Film Yarışması'na katılan Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi  ikinci sınıf öğrencileri Ayça SEYMENOĞLU,İsmail GÖKGEZ ,Özge ÜNSAL ve Şeyma ERİKÇİ "Mevsi Müdafaa" adlı çevre konulu filmleriyle dördüncü olmayı başardılar. 8 Aralık 2015 Salı günü yapılan ödül törenine Kocaeli’nin Alikahya ilçesinde bulunan İZAYDAŞ ev sahipliği yaptı.

Aralarında İZAYDAŞ’ın da bulunduğu, çevre alanında faaliyet gösteren birçok kurum ve kuruluş, vakıf, dernek, özel firma ve üniversitelerin desteklediği Türkiye’deki ilk çevre konulu uluslararası kısa film yarışması olan 5. Yeşil Kamera Kısa Film Yarışması’nın ödül törenine İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Yeşil Kamera Kısa Film Yarışması Yürütme Kurulu Başkanı Türkay Özgür, Jüri Başkanı ve TÜMAKÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akalp ile yarışmada dereceye giren filmlerin yapımcıları  Yalova Üniversitesi Ankara Üniversitesi  Ege Üniversitesi  ve Boğaziçi Üniversitesi öğrencileriyle aileleri katıldı.